Rumpel wrote:ked mas moznost tak to nahraj na video a daj to sem to bude najlepsie asi lebo takto netusim ani co myslis
Dodic wrote:Neviem ,ale myslim ze tie gumy nebudu prederavene od kruzkov. Jazdim po zahrade a je tam pokosena trava, vlastne teraz uz len take suche tvrde strnisko a tiez hlina a kamene a ked v rychlosti prudsie zatacam tak sa gumy na tom pravdepodobne rezu. Tak som trochu ubral z rychlosti a uz sa to tak netrha. A po snehu som jazdil na plno tocil sa na mieste, skakal a nic. Takze preto si myslim ze to bude tym terenom a sposobom jazdy. Skoda ze gumy nemaju bocnice trochu pevnesie, zda sa mi ze su dost jemne na vahu auta a na to co to sa da s tym dablom robit. Ale potrapil som sa s vyzuvanim, podlepil z vnutra a je to fajn.
buko1 wrote:Ahoj,
No Summit ma naozaj tie pneu dosť jemne a sú veľmi náchylné na natrhnutie. Určíte by som to vyzul a z vnútra to niečím podlepil -napr. páska a zo strany kde je dezén by som to zalepil lepidlom na gumu alebo lepším „sekundakom“.
Ak sa nedostal do kolesa bordel malo by to byt ešte v pohode. Netreba sa báť toho odlepenia. Ide to celkom dobre... navrhujem ti ceknúť videa na youtube - cele koleso najprv "varia" v hrnci aby sa povolilo lepidlo a potom to ide až príliš ľahko. Keď nie, kludne to ostrím nožíkom orezávaj okolo disku kde je pripálene a postupne to pôjde neboj sa.
Ja som to robil sebe aj Rumpelovi a je tok O.K. Aj keď mam už iné kolesa ale to len preto, ze sa mi páčia. Tie staré som rozliepal pre vodu...
Niekde som to tu písal, a stojím si za tým. Tie farebne krúžky okolo kolesa, prerážajú pneu. Navrhujem ich obrúsiť...alebo odmontovat.
Podla mojho nazoru ten kruzok je tam preto abe bola pevnejsia bocnica co ale nieje moc dobre riesenie. Ked sa v zakrute oprie pneumatika o ten kruzok nehcem vediet ako ta guma trpy a ak k tomu priratame naraz na kejaku prekazku - diera je na svete....
PS: ODLEPIT A OPRAVIT ! - ved sme daky modelari nie?
Rumpel wrote:na summit nemozes dat kolesa z emaxxa tie su mensie ako ma summit
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests