Sem si mozte vkladat vase auta
popis+foto

hobbit - SUMMIT 2012

Postby hobbit » Mon Mar 05, 2012 10:39 pm

TRX SUMMIT MODRY 2012
Last edited by hobbit on Sat Feb 23, 2013 7:56 pm, edited 12 times in total.
hobbit

Re: hobbit - SUMMIT

Postby buko1 » Thu Mar 08, 2012 9:50 am

chcelo by to lepsi - podrobnejsi popis.
Ale je krasny !
Traxxas E-Maxx model (3903), 775 Titan + aktivny chladic INTEGY
2x2s Lipo Turnigy 5100 mAh Nano-Tech
2x2s Lipo Turnigy 5200 mAh
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
Geode Chrome Wheels + MAXX 6,3" Tires
buko1
Moderator

Postby Dodic » Thu Mar 08, 2012 11:43 pm

Ahoj Hobbit,
to uy mas ten novy co ma aj lipo modul? Tiez mam modry iba ze uz nevona za novotou, aj gumy som uz lepil lebo sa mi boky presuchali. Kde sa s tym chystas jazdit? Ja som totizto z okolia Ke.
Dodic

Postby hobbit » Fri Mar 09, 2012 12:07 am

buko1 wrote:chcelo by to lepsi - podrobnejsi popis.
Ale je krasny !

dakujem a pridam. v zasade tam okrem kasne a vysielaca neni nove asi nic, ale chystam sa na nejake vylepsenia napr. ochrany ramien a podvozku od T-Bone Racingu.
Last edited by hobbit on Fri Mar 09, 2012 12:22 am, edited 1 time in total.
hobbit

Postby hobbit » Fri Mar 09, 2012 12:14 am

Dodic wrote:Ahoj Hobbit,
to uy mas ten novy co ma aj lipo modul? Tiez mam modry iba ze uz nevona za novotou, aj gumy som uz lepil lebo sa mi boky presuchali. Kde sa s tym chystas jazdit? Ja som totizto z okolia Ke.

Ahoj,
je to nova verzia 2012 a okrem kasne a vysielaca TQi 2,4 nic nove. regulator je EVX2. Mozeme dohodnut nejake stretko v sekcii session a aj som Ti tam davnejsie pisal. Som rad, ze si sa ozval.
hobbit

Postby buko1 » Fri Mar 09, 2012 8:38 am

No, TQi ti mozme len ticho zavidiet... :?
Ale ked to spolupracuje so Summitom malo by to fungovat aj na E.maxxe ci? V podstate tam ine nie je nic.

A este k tym dieram na pneu. Niekde som cital, ze by sa mali tie farebme kruzky co su na diskoch opilnikovat (hrany) lebo pri skokoch prerazaju z boku pneu. Neviem, ja som to nevidel, ci to je moc ostre, Ale ocekoval by som to byt tebou. Nove pneu su dost drahe.... ;)
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
buko1
Moderator

Postby hobbit » Fri Mar 09, 2012 1:44 pm

buko1 wrote:No, TQi ti mozme len ticho zavidiet... :?
Ale ked to spolupracuje so Summitom malo by to fungovat aj na E.maxxe ci? V podstate tam ine nie je nic.

A este k tym dieram na pneu. Niekde som cital, ze by sa mali tie farebme kruzky co su na diskoch opilnikovat (hrany) lebo pri skokoch prerazaju z boku pneu. Neviem, ja som to nevidel, ci to je moc ostre, Ale ocekoval by som to byt tebou. Nove pneu su dost drahe.... ;)

Ano iba toto je nove a da sa tam ulozit do pamate myslim dalsich 10 modelov od trx, cize ked mas 3 auta trx, staci jeden vysielac. dik za radu, urcite to pozrem.
hobbit

Postby Dodic » Sat Mar 10, 2012 12:47 am

Neviem ,ale myslim ze tie gumy nebudu prederavene od kruzkov. Jazdim po zahrade a je tam pokosena trava, vlastne teraz uz len take suche tvrde strnisko a tiez hlina a kamene a ked v rychlosti prudsie zatacam tak sa gumy na tom pravdepodobne rezu. Tak som trochu ubral z rychlosti a uz sa to tak netrha. A po snehu som jazdil na plno tocil sa na mieste, skakal a nic. Takze preto si myslim ze to bude tym terenom a sposobom jazdy. Skoda ze gumy nemaju bocnice trochu pevnesie, zda sa mi ze su dost jemne na vahu auta a na to co to sa da s tym dablom robit. Ale potrapil som sa s vyzuvanim, podlepil z vnutra a je to fajn.
Dodic

Postby buko1 » Sat Mar 10, 2012 2:21 pm

skus pnue pritlacit smerom k tomu farebnemu kruzku. Myslel skor by dopade na tvrdy povrch, ze ba sa mohli prerazit.... ak je to ok tak super.
Ale to je pravda, ze by mohol mat pnue trocha pevnejsie, treba davat pozor. Rychlo sa mozu roztrhnut. Inak odporucam vyriesit zalepenie dierok v diskoch (u Summita obzvlast). Lebo ked sa ti dostane do kolies voda, je konecna.

Vid vlakno - voda v pneu...
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
buko1
Moderator

Postby hobbit » Sat Mar 10, 2012 10:12 pm

buko1 wrote:skus pnue pritlacit smerom k tomu farebnemu kruzku. Myslel skor by dopade na tvrdy povrch, ze ba sa mohli prerazit.... ak je to ok tak super.
Ale to je pravda, ze by mohol mat pnue trocha pevnejsie, treba davat pozor. Rychlo sa mozu roztrhnut. Inak odporucam vyriesit zalepenie dierok v diskoch (u Summita obzvlast). Lebo ked sa ti dostane do kolies voda, je konecna.

Vid vlakno - voda v pneu...

...to urcite urobim, len neviem ci staci paska, alebo to lepite niecim inym?
hobbit

Next
Forum Statistics