buko1 wrote:Dobre je to. Len sorry ale tie kolesa /disky/ mi moc k tomu autu nepasuju.
Ani mne, ale neda sa vsetko naraz a nove disky stoja cca 80€ a musim doma udrziavat rovnovahu
buko1 wrote:Dobre je to. Len sorry ale tie kolesa /disky/ mi moc k tomu autu nepasuju.
buko1 wrote:to sa mi zda nejak moc. Ja som dal za 4pneu na diskoch 78€. A to som kupoval na SK.
buko1 wrote:fuuuu, skus napisat Ivanovi na rcsvet.sk Mozno by ti mohol pomoct.
vysvetli mu, o co ide. On ma kadejake paky... Alebo mi presne povedz co chces a ja to skusim s nim prebrat ked pojdem za nim, pripadne mu zavolam.
hobbit wrote:buko1 wrote:fuuuu, skus napisat Ivanovi na rcsvet.sk Mozno by ti mohol pomoct.
vysvetli mu, o co ide. On ma kadejake paky... Alebo mi presne povedz co chces a ja to skusim s nim prebrat ked pojdem za nim, pripadne mu zavolam.
Dakujem velmi pekne, urcite to skusim a dam vediet ako som pochodil. Este raz dakujem
buko1 wrote:hobbit wrote:buko1 wrote:fuuuu, skus napisat Ivanovi na rcsvet.sk Mozno by ti mohol pomoct.
Dakujem velmi pekne, urcite to skusim a dam vediet ako som pochodil. Este raz dakujem
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests