Rumpel wrote:kupoval som to v
http://www.rcsvet.sk motor je Nosram 4,5 zavitovy senzorovy a regulator je od HPI Vapor Pro vodeodolny
neviem poriadne ako to ide lebo to neviem nadstavit zatial ked idem dopredu tak idem pomaly a ked cuvam tak to ide rychlo ako blesk a neviem to prehodit motor ako keby sa tocil naopak. neviem ktomu regulatoru najst manual nikde na nete tak stale hladam
...mal som ten isty problem s buggynou. naprogramovat sa to myslim neda, teda aspon co viem tak nie a mne sa to nepodarilo ani cez programovaciu kartu. Vyriesil som to tak, ze som prepoloval motor, cize som prehodil kable. Ty ich nemas farebne rozlisene. Ked mas motor polozeny oskou od seba a pozeras sa na kable, tak lavy ostava na svojom mieste a stredny s pravym vymenis. Aspon u mna a nie len u mna to tak fungovalo (kamos ma 3 motory). Spiatocka ide vzdy pomalsie. Tento problem je myslim zavisly od ulozenia motora a prevodovky. Ty nemas farebne kable tak dufam, ze mas niekde schemu zapojenia, alebo sa porad s nejakym elektrikarom. Snad som Ti pomohol, potom daj vediet. U mna to bezalo az tak, ze som rozmlatil auto
, striedak je strasna sila, ale je to fasa