Sem si piste co chcete volna tema pre vas

Re: Predajcovia/eshop

Postby buko1 » Fri Mar 09, 2012 8:34 am

ak mam povedat za seba, ja som od neho objednaval pruziny a problem nebol. Akurat, ze mal na stranke napisane, ze su skladom a dodanie do 24h a prisli o 1/2tyzdna.

Ale neodrbal ma. Telefon vzdy zdvyhol... Ale nekupil by som uz od neho ani skrutku....
Traxxas E-Maxx model (3903), 775 Titan + aktivny chladic INTEGY
2x2s Lipo Turnigy 5100 mAh Nano-Tech
2x2s Lipo Turnigy 5200 mAh
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
Geode Chrome Wheels + MAXX 6,3" Tires
buko1
Moderator

Postby ufo222 » Fri Mar 09, 2012 9:26 am

Dodic wrote:Ahojte,
tak vidim ze akus neodporucate, tiez som od neho kupil summita a po ani nie dvoch mesiacoch mi odisiel motorcek/neviem ako vylomil sa jeden uhlik/ tak som mu volal ci sa to da reklamovat, ak nie ci vie dat aspon nejaku zlavu a k celkom nie tak si kupim od neho novy a tiez som chcel gumy objednat. Tak mi povedal nech zavolam na novy rok lebo pred vianocami uz dodavatel nerobi ani medzi sviatkami. No a na novy rok som volal a volal, no nik nedvihal par dni za sebou a tiez som pisal e-mail no do teraz nemam ziadnu odpoved. Nakoniec som objednal motorcek cez skymodel a hadam na druhy den som ho mal doma. Nechcel som na neho nadavat lebo som nevedel co sa stalo ale ked vidim ze ho neodporucate asi mate s akusom podobne skusenosti. Ta lem tolko moja skusenost.

urcite daj reklamovat ten motor aj ked ti nebere telefon musis mu napisat vyhrazne sms on sa potom ozve
napis mu sms ze si podal podnet na obchodnu inspekciu potom urcite odpise musis sa snim bavit takto lebo inak sa ti neozve
Stampede Vlx 4x4 Brushless
Lipo 3s5000mah
regulator :foxy 120a
LIPO 3s3300mah
2.4ghz tq
Futaba t6j
Funcub multiplex
Mustang nano racer
ufo222

Postby Dodic » Sat Mar 10, 2012 1:18 am

Ano mas pravdu mal by som ,ale nechce sa mi s tym natahovat, mna tych cca.30 eur nepolozi a ale on pride o zakaznika a urcite mu dobru reklamu robit nebudem.Aked si mysli ze nepotrebuje takych zakaznikov co mu tam nechali cca 700 eur a chcel som kupovat aj dalesie veci od neho, tak podla s takym podnikanim dlho nevydrzi. Nie je zatial vela ludi na slovensku co chcu investovat nemalo penazi do tychto "hraciek" a ti co chcu tak urcite sa budu informovat na takychto forach co a ako a pri negativnej reklame na akus neverim ze tam niekto nieco kupi. No proste takym pristupom si myslim ze strati viac ako ja.
Dodic

Postby Dodic » Sat Mar 10, 2012 1:20 am

BUko, inac aj mne stale dvihal telefony pokial som objednaval, ale ked som chcel reklamovat uz sa odmlcal.
Dodic

Postby ufo222 » Sat Mar 10, 2012 9:49 am

Dodic wrote:BUko, inac aj mne stale dvihal telefony pokial som objednaval, ale ked som chcel reklamovat uz sa odmlcal.

to presne aj mne .On uz skoncil on nema uz nic sam mi to povedal ze to stoji za hovno ale aj tak by som to riesil normalne treba napisat poriadnu sms a je to telefon ti nezdvihne .
Stampede Vlx 4x4 Brushless
Lipo 3s5000mah
regulator :foxy 120a
LIPO 3s3300mah
2.4ghz tq
Futaba t6j
Funcub multiplex
Mustang nano racer
ufo222

Postby hobbit » Thu Mar 15, 2012 12:15 am

caute, davam do pozornosti

http://t-bone-racing.net/Traxxas-c25/

myslim, ze celkom slusna ochrana auta, co poviete? ;)
hobbit

Previous
Forum Statistics