Tu mozte pridavat vase skusenosti o bateriach a konektorch alebo nabijackach vseho druhu

Re: Prechod na LIPO-lky

Postby Rumpel » Wed Mar 14, 2012 7:14 pm

tie baterky ked objednas tak ti pridu bez konektorov tusim alebo tam budu tie 4mm gulate
inak kupil som konektory traxxas a napajkoval som ich tam a hotovo robit si tano nejake redukcie to ja neuznavam najlepsie mas ak si priamo na baterku napajkujes taky konektor ako ti treba
Traxxas E-Maxx
Motor: Nosram Storm Evolution 4.5T
Regulator: HPI Vapor Pro
Baterky:
LIPOL 7.4V 5200mAh
LIPOL 7.4V 5800mAh nanotech
Rumpel
Administrátor

Postby mravec222 » Wed Mar 14, 2012 9:26 pm

Rumpel wrote:tie baterky ked objednas tak ti pridu bez konektorov tusim alebo tam budu tie 4mm gulate
inak kupil som konektory traxxas a napajkoval som ich tam a hotovo robit si tano nejake redukcie to ja neuznavam najlepsie mas ak si priamo na baterku napajkujes taky konektor ako ti treba

Super, dakujem, idem objednat :)
mravec222

Postby filipo2528 » Thu Mar 15, 2012 1:47 am

Chalani co poviete na tieto lipolky budu stacit do summitu http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ck_.html?A este by som chcel vediet jako to je s vahou baliku a z HK lebo by som si bral 2x po 2 tak ze cca kolko by bolo postvne.dakujem kto mate skusenost
filipo2528

Postby buko1 » Thu Mar 15, 2012 8:37 am

to zistis lahko...

Nahadzes to do kosika (tovar) v E-SHOPE na HK a pozries sa kolko ta bude stat postovne...
Nikto z nas nema v hlave vahu aby to vedel odhadnut. Staci ze prektrocis 1,49kg a uz je vaha ina.

Aspon tak to bolo ked som objednaval ja.
Traxxas E-Maxx model (3903), 775 Titan + aktivny chladic INTEGY
2x2s Lipo Turnigy 5100 mAh Nano-Tech
2x2s Lipo Turnigy 5200 mAh
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
Geode Chrome Wheels + MAXX 6,3" Tires
buko1
Moderator

Postby kontox » Fri Mar 16, 2012 2:45 pm

Tiež rozmýšlam že opustím NiMh ... čo poviete na http://www.skymodel.sk/rc-modely-aut/na ... 600mah-25c
nieje to moc drahé??? 25C doporučuje Skymodel na E Revo.
Ja som taký klasik a radšej objednávam u slovenských obchodníkov. Cenovo sa oplatí zahraničie?
Ináč super rady na tomto fóre, vďaka . D.
kontox

Postby mravec222 » Fri Mar 16, 2012 3:13 pm

čo poviete ešte na tieto baterky: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
lebo tie turnigy nie sú na HK skladom skoro žiadne, asi ich vykradli :) alebo aké by ste mi ešte poradili, LIPO? a ešte neviete niekto aký je rozdiel medzi turnigami a turnigami nano tech? či to je len označenie? Dik :)
mravec222

Postby buko1 » Fri Mar 16, 2012 4:18 pm

mravec222 wrote:čo poviete ešte na tieto baterky: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
lebo tie turnigy nie sú na HK skladom skoro žiadne, asi ich vykradli :) alebo aké by ste mi ešte poradili, LIPO? a ešte neviete niekto aký je rozdiel medzi turnigami a turnigami nano tech? či to je len označenie? Dik :)

nano-tech nekupuj, sú to zbytočne vyhodené peniaze !

Kúp si klasické Turnigy HARDCASE 5200 a vyššie čo majú 30C a vybavene. Tie majú skladom vždy. Keď by ich náhodou nemali, naskladnenie trvá cca 5 dni.
Ja mam Turnigy Nano-tech 5100 a sú to slabé baterky.

Rozdiel je len v tom, že Nano tech majú C (vybájaci prúd) vyšší. ale to je zbytočné. Moje majú 65-135C a je to poznať len pri prudkom pridaní plného plynu. Doba jazdenia sa nepredlží, ba naopak - skráti sa. Max – rýchlosť je tiež rovnaká.
Traxxas E-Maxx model (3903), 775 Titan + aktivny chladic INTEGY
2x2s Lipo Turnigy 5100 mAh Nano-Tech
2x2s Lipo Turnigy 5200 mAh
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
Geode Chrome Wheels + MAXX 6,3" Tires
buko1
Moderator

Postby mravec222 » Fri Mar 16, 2012 4:27 pm

buko1 wrote:
mravec222 wrote:čo poviete ešte na tieto baterky: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html

nano-tech nekupuj, sú to zbytočne vyhodené peniaze !

Kúp si klasické Turnigy HARDCASE 5200 a vyššie čo majú 30C a vybavene. Tie majú skladom vždy. Keď by ich náhodou nemali, naskladnenie trvá cca 5 dni.
Ja mam Turnigy Nano-tech 5100 a sú to slabé baterky.

Rozdiel je len v tom, že Nano tech majú C (vybájaci prúd) vyšší. ale to je zbytočné. Moje majú 65-135C a je to poznať len pri prudkom pridaní plného plynu. Doba jazdenia sa nepredlží, ba naopak - skráti sa. Max – rýchlosť je tiež rovnaká.

Aj som si ich chcel kúpiť ale v hardcase teraz nemajú vôbec žiadne... úplne všetko vypredané a nechcem ich objednávať, bohvie kedy mi prídu :( chcem si už konečne poriadne zajazdiť lebo s tými základnými je to katastrofa, 15min. a konec :)
mravec222

Postby hobbit » Sat Mar 17, 2012 12:34 am

kontox wrote:Tiež rozmýšlam že opustím NiMh ... čo poviete na http://www.skymodel.sk/rc-modely-aut/na ... 600mah-25c
nieje to moc drahé??? 25C doporučuje Skymodel na E Revo.
Ja som taký klasik a radšej objednávam u slovenských obchodníkov. Cenovo sa oplatí zahraničie?
Ináč super rady na tomto fóre, vďaka . D.

cau, za cenu jednej bat u nas a aj inde v EU mas z HK 4 lipol bat 6000. asi neni co riesit.podla mna je 78€ za bat velmi vela. ;)
hobbit

Postby kontox » Sun Apr 08, 2012 6:49 pm

A čo power supply alias sieťový zdroj ??? aké sú skúsenosti ???
kontox

PreviousNext
Forum Statistics