by buko1 » Wed Dec 28, 2011 4:37 pm
Nazdar,
Ak by som mal rozhodnúť medzi E-maxx (3903), (3908) alebo Summit (5607). Možno som to tu už niekde písal.
Ak chceš jazdiť po teréne kúp si Summit alebo E-maxx 3903. Ak chceš jazdiť po asfalte a zdolávať rýchlostné rekordy na rovinkách kúp si E-maxx s mambou. (3908). Ale to potom zabudni na jazdenie v zime po snehu pripadne mlákach čí blate. Auto pôjde ako zmyslov zbavene, ale to sa priprav na to, že po každej jazde budeš "zacapeny" na nete a zháňať ND.
Ak sa rozhodneš pre Summit, to je asi ta najsprávnejšia voľba, ja som ho tiež chcel len neboli vtedy €. A tak sme sa rozhodli pre E-maxx (3903). Vymeníš motory čo je asi 45€ záležitosť a môžeš tam kludne nasupovat lipolky a jazdiť. nič sa tomu nestane.
Mame to všetci odskúšané a poviem ti, ak by to auto išlo po teréne rýchlejšie, asi to z môjho pohľadu nemá význam. Ak by si chcel s auta (3903,5607) vytiahnuť max, môžeš tam použiť aj 1x2s + 1x3s lipo a to je už iná káva. Marecek to ma a auto ide neskutočne a regulátor to zvládne.
Ak by som ti mal definitívne odpovedať na tvoju otázku - kúp si Summit. Je to najdokonalejšie auto čo som kedy videl.
Caf-te
Traxxas E-Maxx model (3903), 775 Titan + aktivny chladic INTEGY
2x2s Lipo Turnigy 5100 mAh Nano-Tech
2x2s Lipo Turnigy 5200 mAh
Turnigy Accucel 6
Traxxas LINK TQ 2.4 GHZ
Geode Chrome Wheels + MAXX 6,3" Tires